شناسایی دو داروی تاثیرگذار در کاهش زمان بهبود کووید ۱۹

نتایج یک مطالعه نشان می دهد ترکیب دو داروی «باریسیتینیب» و «رمدسیویر» مدت زمان بستری بیماران کرونایی را در بیمارستان از ۸ روز به ۷ روز کاهش می دهد.

به گزارش مشرق، داروی باریسیتینیب در درمان روماتیسم مفصلی تأیید شده است. مطالعات قبلی هم نشان داده اند که ویژگی‌های ضدویروسی و ضدالتهابی داروی باریسیتینیب به کاهش میزان ویروس، کاهش التهاب، و بهبود علائم کووید ۱۹ در بیماران بستری شده در بیمارستان کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید:

نابودی کرونا با داروی شیمی درمانی

رمدسیویر، یک ماده ضد ویروسی است که دانشمندان در ابتدا برای درمان ابولا طراحی کردند. در حال حاضر این دارو برای درمان کووید ۱۹ مفید است. طبق نتایج یک آزمایش بالینی در ماه نوامبر، افرادی که رمدسیویر مصرف کردند زمان بهبودی شأن ۱۰ روز کاهش یافت؛ در مقابل ۱۵ روز در افرادی که دارونما مصرف کرده بودند.

بیشتر بخوانید:

شناسایی پرریسک‌ترین فاکتورهای مرگ و میر ناشی از کرونا

حال محققان در آزمایشی دریافتند ترکیب دو دارو باریسیتینیب و رمدسیویر در مقایسه با استفاده تنهایی هریک از این داروها، به مراتب مؤثرتر است.

محققان در آزمایشی بالینی ۱۰۳۳ شرکت کننده را از سراسر جهان موردمطالعه قرار دادند. آنها ۵۱۵ نفر را در گروه دریافت کننده رمدسیویر و باریسیتینیب قرار دادند درحالیکه ۵۱۸ نفر رمدسیویر همرا با دارونما دریافت کردند. تمامی این شرکت کنندگان از روز اول تا ۲۹ روز تحت نظر بودند.

طبق گزارش این محققان، «مصرف داروی رمدسیویر همراه با باریسیتینیب بر مصرف رمدسیویر به تنهایی، در کاهش زمان بهبود و تسریع روند بهبود ارجحیت دارد.»

کسانی که رمدسیویر و باریسیتینیب دریافت کردند، در مقایسه با افرادی که رمدسیویر و دارونما مصرف کرده بودند، مدت بهبودی شأن به طورمیانگین ۱ روز کوتاه‌تر شده بود.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۳۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۶
    0 0
    تو علوم پزشکی ها این دارو از کرونا حذف شده است .
  • CA ۰۹:۴۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۶
    1 0
    مثل اینکه ترکیه یک روش شناسایی ارزان قیمت و ده ثانیه ای کرونا رو توسعه داده که از طریق فلورسانس بزاقی که در یک محلول حل شده هست.
  • IR ۱۰:۰۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۶
    1 0
    باز دارو رو دستشون باد کرده؟
  • IR ۱۰:۳۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۶
    1 0
    بعد از یکسال از شیوع این ویروس لعنتی سازمان جهانی بهداشت هنوز دارد گیج میخورد و اطلاعات ضد و نقیض منتشر میکند! عده ای هم در داخل پشت به تجربه درمانی هزاران ساله بومی چشم به آزمایش و خطای مکرر اینها دوخته اند!!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس